Europa Creativă - Subprogramul Cultura

Subprogramul Cultura finanțează proiectele de cooperare între minimum 3 țări; proiectele de traduceri literare; platformele europene dedicate mobilității și promovării creatorilor; rețelele europene care contribuie la profesionalizarea și întărirea capacității sectoarelor culturale și creative de a lucra la nivel transnațional; premiile UE pentru patrimoniu cultural, literatură, arhitectură și muzică, Capitalele europene ale culturii și Marca patrimoniului european.

Citește mai mult 

 


Noutăți

Sesiune de informare și atelier Europa Creativă – Cultura la București (8 mai 2015)

27 Aprilie 2015

Eveniment dedicat operatorilor din sectoarele culturale și creative care vor să acceseze anul acesta finanțările Programului Europa Creativă pentru proiecte de cooperare europeană. 

Zece organizații culturale din România implicate în proiectele de cooperare câștigătoare finanțate de Europa Creativă în 2015

09 Aprilie 2015

Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură a publicat ieri, 8 aprilie 2015, rezultatele selecției de proiecte de cooperare europeană depuse în cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura la runda din octombrie 2014.

Sesiune de informare și atelier Europa Creativă - Cultura la Timișoara (22 aprilie 2015)

07 Aprilie 2015

Eveniment dedicat operatorilor din sectoarele culturale și creative din Timișoara, care vor să acceseze anul acesta finanțările Programului Europa Creativă pentru proiecte de cooperare europeană. 

Sesiune de informare și atelier Europa Creativă 2014-2020 – Cultura la Oradea (23 aprilie 2015)

06 Aprilie 2015

Europa Creativă 2014-2020 – Subprogramul Cultura
PROIECTE DE COOPERARE EUROPEANĂ

23 aprilie 2015, Oradea, Hotel Continental Forum, Sala Forum (Aleea Ștrandului nr.1)

Sesiune de informare și atelier de lucru Europa Creativă - Cultura la Craiova (31 martie 2015)

18 Martie 2015

Biroul Europa Creativă România, în colaborare cu Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, organizează în 31 martie un eveniment dedicat operatorilor care vor să acceseze finanțările Programului Europa Creativă pentru proiecte de cooperare culturală.

Concurs de proiecte pentru publicarea traducerilor din literatura letonă

18 Februarie 2015

Centrul Leton pentru Literatură în colaborare cu State Culture Capital Foundation a anunțat lansarea concursului „Sprijin pentru editorii străini care publică literatură letonă”, parte a programului cultural „Literatura letonă în lume”.