Finanțări europene pentru dezvoltare organizațională

Finanțări europene pentru dezvoltare organizațională

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii organizează la Focșani, pe 23 mai a.c., evenimentul Finanțări europene pentru dezvoltare organizațională.

Acesta își propune să contribuie la creșterea capacității operatorilor de a dezvolta idei de proiecte viabile și sustenabile, prin prezentarea unor finanțări care pot fi utilizate pentru o dezvoltare organizațională strategică.

Vor lua cuvântul reprezentanți ai punctelor naționale de contact pentru programele comunitare Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori și Europa Creativă – Subprogramul Cultura.

Prezentările sunt menite să sprijine operatorii din toate organizațiile societății civile, precum și sectoarele culturale și creative în procesul de identificare și atragere a celor mai potrivite resurse financiare pentru dezvoltarea proiectelor culturale sau interdisciplinare ale organizațiilor lor.

Evenimentul va avea loc la Primăria Municipiului Focșani, începând cu ora 12:00. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită iar înscrierea la eveniment este deschisă și poate fi realizată până la 22 mai 2024, ora 14:00, completând acest scurt formular online.

Persoane de contact:

Oana Băluțescu, Coordonator Punctul de contact pentru Programul Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori
E-mail: oana.balutescu@eurocult.ro
Telefon: 0724790880

Sorin Enuș, Coordonator Subprogram Cultura – Biroul Europa Creativă România
E-mail: cultura@europa-creativa.eu
Telefon: 0724315367