Sesiune de informare Europa Creativă la Alba Iulia

Sesiune de informare Europa Creativă la Alba Iulia

În data de 14 iunie 2023, Biroul Europa Creativă – Cultura organizează la Alba Iulia, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze oportunitățile de finanțare oferite de Programul Europa Creativă 2021-2027.

Participanții vor primi informații despre principalele oportunități de finanțare disponibile în cadrul subprogramului Cultura, cu accent pe linia de finanțare Proiecte de cooperare europeană.

Vor fi prezentate caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, tipuri de proiecte, conţinutul dosarului de finanţare, procesul de depunere a aplicațiilor, precum și alte aspecte relevante.

Totodată, vor fi oferite exemple de proiecte de cooperare europeană în care au fost implicate organizații din România.

Evenimentul va avea loc la Sala de Ședințe a Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, între orele 10:00 și 12:30. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a putea participa, vă rugăm să completați acest scurt formular online, până duminică, 11 iunie 2023.

Persoana de contact pentru detalii: Sorin Enuș, e-mail: cultura@europa-creativa.eu.

Calendarul evenimentelor pe care le vom organiza în cursul acestui an este disponibil aici.