Oferte de parteneriat

Următoarele organizaţii din Europa intenţionează să depună sau să fie parteneri în proiecte de cooperare finanțate prin intermediul Subprogramului Cultura, pentru licitația organizată în anul 2019. Dacă sunteţi interesaţi să participați într-unul sau mai multe dintre aceste proiecte, vă rugăm să le scrieţi direct persoanelor de contact indicate în fiecare propunere de mai jos:

Collage CONNECT PEOPLE (Grecia)
publicat la 09 septembrie 2019
Caută parteneri cu experiență în organizarea de festivaluri internaționale, cu intenția de a organiza un festival care să găzduiască expoziții foto, instalații video, conferințe, ateliere de lucru și spectacole și să promoveze dialogul și schimbul intercultural. 

Fundación Ibercaja (Spania)
publicat la 04 septembrie 2019
Organizația dorește să fie parteneră în cadrul unui proiect de cooperare care vizează dezvoltarea publicului, în mod special promovarea artei și a picturii în rândul copiilor și tinerilor.

reConvert (Spania)
publicat la 14 august 2019
Doresc să fie parteneri în proiecte în domeniul muzicii.

Upstate Theatre Project (Irlanda)
publicat la 06 august 2019
Caută potențiali parteneri în rândul organizațiilor implicate în lucrul cu comunitățile pentru un proiect care se concentrează pe potențialul de conectare a acestora prin intermediul cântecului.

Iniciativa Fór_um/Velvet Carnival (Cehia)
publicat la 02 august 2019
Organizația dorește să fie parteneră în proiecte vizând organizarea de festivaluri care reunesc diferite grupuri profesionale, sociale și de vârstă și care încearcă să reflecte probleme politice / sociale presante. 

Passeurs d’images (Franța)
publicat la 31 iulie 2019
Caută parteneri pentru un proiect de mai mică amploare în domeniul filmului, medierii culturale, incluziunii sociale prin cultură și migrației.

Azarte (Spania)
publicat la 31 iulie 2019
Organizația este în căutare de parteneri pentru realizarea unei platforme digitale care să conțină instrumente și caracteristici utile în domeniul artelor spectacolului, care să fie folosită toate părțile implicate în realizarea unei producții culturale: artiști, tehnicieni, autori, spații culturale, programatori, profesori și formatori, festivaluri, mediul academic și public.

Province of Liege – Culture Department (Belgia)
publicat la 17 iulie 2019
Autoritatea publică este interesată să se implice ca partener într-un proiect european care promovează spațiile de spectacole în care se cântă muzică live, pentru a stimula circulația transnațională a artiștilor emergenți europeni și pentru a-i ajuta să-și dezvolte cariera.

Compagnie José Besprosvany (Belgia)
publicat la 17 iunie 2019
Fondată în anul 1986, Compania de Teatru José Besprosvany caută parteneri în rândul organizațiilor din domeniul artelor spectacolului pentru un proiect care are drept scop declanșarea reflecției asupra secularității ca valoare europeană, pentru generațiile viitoare.

Cultural and Artistic Institute PerArtem (Slovenia)
publicat la 14 iunie 2019
Institutul PerArtem caută organizații din întreaga Europă pentru a creea parteneriate pe termen lung în domeniul culturii, cu accent în special pe muzica clasică. PerArtem dorește să participe la diferite proiecte în care muzica clasică este tema principală, în legătură cu alte forme de artă.

Areté Publishing House (Serbia)
publicat la 21 mai 2019
Caută parteneri din domeniile literaturii, artelor spectacolului și dezvoltării publicului pentru un proiect centrat pe promovarea abordărilor performative de promovare a cărților și pe utilizarea instrumentelor digitale în etapa de distribuție, pentru a ajunge la audiențe complet noi. 

Greek & Foreign Creators (Grecia)
publicat la 20 mai 2019
Organizația intenționează să promoveze toate tipurile de creație artistică, dialogul și schimbul intercultural, prin intermediul unui festival polimorf. Ei sunt interesați să organizeze expoziții de artă și fotografie, instalații de sunet și lumini, spectacole de teatru și muzică, ateliere artistice.

Atlas Weekend (Ucraina)
publicat la 14 mai 2019
Înființat în 2015, Atlas Weekend este cel mai mare festival de muzică din Ucraina. Organizatorii festivalului doresc să fie parteneri în proiecte ale unor instituții sau companii din domeniul muzicii.

Peoples' Diplomacy (Armenia)
publicat la 07 mai 2019
Caută parteneri pentru un proiect care promovează dialogul intercultural prin împărtășirea muzicii minorităților etnice prin intermediul unui festival internațional și a unor ateliere profesionale.

Association of Citizens "Crown" (Grecia)
publicat la 06 mai 2019
Caută parteneri pentru un proiect în domeniul artei stradale. Prin intermediul acestuia, fotografii și texte sunt puse la dispoziția publicului printr-o platformă inovatoare (un muzeu virtual), permanent actualizată cu materiale noi.

Megaron - The Athens Concert Hall (Grecia)
publicat la 22 aprilie 2019
Înființată în 1981, Megaron - Sala de Concerte din Atena este o organizație nonprofit, spațiu creativ pentru activități culturale și educaționale, centru de artă care promovează rolul culturii în comunitate. Organizația dorește să colaboreze cu șăli de concerte, filarmonici și opere, conservatoare, orchestre, teatre și alte organizații din domeniul muzicii clasice, teatrului și dansului.

Krapina Tourist Board (Croația)
publicat la 11 aprilie 2019
Organizația are experiență în organizarea de evenimente sau festivaluri care promovează muzica, teatrul, artele plastice etc. Doresc să fie parteneri în proiecte care îmbină turismul și cultura.

Students' City Cultural Center (Serbia)
publicat la 29 martie 2019
Caută parteneri petru un proiect care îți propune să dezvolte un program internațional de rezidențe pentru pentru artiști și grupuri cu experiență în practici de artă participativă, interesați de cercetarea diferitelor aspecte ale vieții studențești.

Jam Session Cultural Association (Portugalia)
publicat la 31 ianuarie 2019
Caută parteneri între organizațiile active în sectorul artelor spectacolului, pentru un proiect de mai mică amploare în domeniul muzicii.

Association of Finnish Children’s Cultural Centers (Finlanda)
publicat la 28 ianuarie 2019
Caută parteneri pentru un proiect care își propune să creeze o rețea de de Centre Culturale pentru copii.

Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni (Italia)
publicat la 28 ianuarie 2019
Teatrul caută parteneri din diferite domenii (artele spectacolului, educație, arte plastice etc.) pentru a crea o rețea care să promoveze mobilitatea transnațională a artiștilor și a operelor lor, să încurajeze procesul de integrare culturală și socială și să sporească învățarea și diseminarea competențelor culturale și creative.
ARHIVĂ