Oferte de parteneriat

Următoarele organizaţii din Europa intenționează să depună sau să fie parteneri în proiecte de cooperare culturală cu Balcanii de Vest, pentru licitația EACEA 39 din 2019  finanțată prin Instrumentul pentru Asistență în Preaderare (IPA), cu termen-limită de depunere în 17 martie 2020, ora 18:00 a României. Dacă sunteți interesați să participați într-unul sau mai multe dintre aceste proiecte, vă rugăm să le scrieți direct persoanelor de contact indicate în fiecare propunere de mai jos:

Centre of higher education in theatre studies (Grecia)
publicat la 22 ianuarie 2020
Caută parteneri pentru un proiect în domeniul teatrului cu focus pe organizarea de evenimente internaționale (spectacole, ateliere, festivaluri, expoziții în aer liber) în spații abandonate din țările partenere.

Thessaloniki Olympic Museum (Grecia)
publicat la 20 ianuarie 2020
Este interesat să devină partener într-un proiect de cooperare cu Balcanii de Vest în domeniul artelor, meșteșugurilor, muzeelor, programării și organizării de activități culturale, evenimente, festivaluri.

Foundation Shtatëmbëdhjetë (Kosovo)
publicat la 08 ianuarie 2020
Organizația încurajează participarea la viața publică prin arte, cultură și educație. Fundația este interesată de rolul de partener în proiecte de cooperare culturală cu Balcanii de Vest.

7 Arte (Kosovo)
publicat la 08 ianuarie 2020
Înființată în anul 2006 de un grup de artiști locali din Mitrovica, Kosovo, 7 Arte își propune să susțină artiștii kosovari și să promoveze și să dezvolte o cultură europeană comună. Organizația organizează activități precum ateliere audiovizuale, festivaluri de muzică, proiecții în aer liber, street art, nopți de poezie, târg de artizanat, programe de schimb și programe de educație, acțiuni de promovare a păcii și de mediu. 7 Arte este interesată atât de rolul de lider, cât și de partener.

ANASSA (Grecia)
publicat la 07 ianuarie 2020
Organizația este specializată în crearea de piese și ateliere de teatru pentru publicul de toate vârstele, combinând științele umaniste și fizice cu noile tehnologii și artele frumoase (Art Tech). Anassa este interesată să participe ca partener în proiecte de cooperare culturală cu Balcanii de Vest.

Univeristy of Patras - Department of Theatre Studies (Grecia)
publicat la 07 ianuarie 2020
Universitatea din Patras caută parteneri din Balcanii de Vest și Statele Membre UE în vederea dezvoltării unui proiect în domeniul comunicării, oralității, artei și literaturii. Sunt vizate organizații din care desfășoară activități în relație cu teatrul, literatura, tradițiile orale, artele narative sau cercetare în aceste domenii.ARHIVĂ