Oferte de parteneriat

Următoarele organizaţii din Europa intenţionează să depună sau să fie parteneri în proiecte de cooperare finanțate prin intermediul Subprogramului Cultura, pentru licitația aferentă anului 2018. Dacă sunteţi interesaţi să participați într-unul sau mai multe dintre aceste proiecte, vă rugăm să le scrieţi direct persoanelor de contact indicate în fiecare propunere de mai jos:

Pozorište lektira (Serbia)
publicat la 17 iulie 2018
Doresc să fie parteneri în proiecte în domeniul artelor spectacolului, educației și al dezvoltării publicului.

Diputació de Barcelona (Spania)
publicat la 28 iunie 2018
Proiectul își propune să genereze know-how la nivel european cu privire la modul în care sunt păstrate vii culturile populare și tradiționale, în condițiile interacțiunilor dintre inițiativele tradiționale și propunerile inovatoare din diferite domenii culturale și artistice (meșteșuguri, arte vizuale, sărbători populare).

Lunjina (Serbia)
publicat la 15 iunie 2018
Caută parteneri pentru un proiect în domeniul muzicii tradiționale.

Studio6 – Contemporary music collective (Serbia)
publicat la 7 iunie 2018
Sunt în căutare de parteneri pentru un proiect în domeniul muzicii contemporane.

Villette Makerz (Franța)
publicat la 6 iunie 2018
Caută parteneri pentru un proiect de mai mică amploare în domeniul design-ului.

Zagreb Dance Center (Croația)
publicat la 6 iunie 2018
Caută parteneri între organizațiile și instituțiile din domeniile artă și dans contemporan, pentru un proiect vizând dansul contemporan și dezvoltarea publicului.

Department of Applied Research, Directorate of Conservation of An-cient and Modern Monuments, Hellenic Ministry of Culture (Grecia)

publicat la 31 mai 2018
Caută organizații din întreaga Europă cu care să colaboreze în domeniul conservării patrimoniului cultural, punând accentul pe analiza instrumentală, utilizarea unor tehnici și materiale noi și cercetarea efectelor mediului asupra patrimoniului.

Kaunas City Chamber Theatre (Lituania)
publicat la 28 mai 2018
Caută parteneri pentru un proiect de mai mică amploare care își propune să sporească accesibilitatea culturii în diferite comunități.

TK-21 - LaRevue (Franța)
publicat la 15 mai 2018
Caută parteneri pentru un proiect care va cerceta utilizarea și transformarea imaginilor în lumea noastră.

La Maison de l’architecture en Île-de-France, Le collectif Kurbis (Franța)
publicat la 7 mai 2018
Caută parteneri în rândul universităților, școlilor de arhitectură și design, laboratoarelor experimentale, think-tanks, colectivelor artistice, autorităților locale, laboratoarelor de cercetare și muzeelor pentru un proiect în domeniile: arhitectură, design, sociologie și ecologie.

ROSE Stories & Flanders Literature (Olanda)
publicat la 14 martie 2018
Caută parteneri pentru un proiect care își propune să identifice modalități de creștere a diversității literaturii pentru copii și tineri, implicând scriitori și ilustratori din medii diferite.

IMAGES 30 (Franța)
publicat la 7 martie 2018
Sunt în căutare de parteneri pentru un proiect care îmbină patrimoniul, turismul, educația și formarea și media, cu realitatea virtuală, realitatea augmentată, realitatea mixtă, noile tehnologii și neuroștiințe.

E/ART/H (Belgia)
publicat la 7 martie 2018
Caută parteneri în rândul organizațiilor peisagistice (responsabile pentru conservarea și îmbunătățirea peisajului și pentru creșterea sprijinului pentru natură, patrimoniu și recreere), muzeelor, centrelor culturale, școlilor de arte și companiilor private pentru a dezvolta un proiect privind arta în spațiul public. 

Cultural and Artistic Institute PerArtem (Slovenia)
publicat la 7 martie 2018
PerArtem este o organizație care activează în domeniul muzicii clasice, o atenție deosebită acordând activităților care combină muzica cu poezia. Organizația dorește să se implice în proiecte în care muzica clasică este conectată cu alte forme de artă.

Acesso Cultura (Portugalia)

publicat la 7 martie 2018
Sunt în căutare de parteneri cu ajutorul cărora să dezvolte un proiect legat de accesul - fizic, social și intelectual - către locuri și oferte culturale.

Institute on Social Dynamics (Grecia)
publicat la 5 martie 2018
Caută parteneri pentru un proiect care își propune să exploateze arta stradală (Street Art) ca instrument care contribuie la creșterea caracterului distinctiv, unicității și atractivității orașelor. ARHIVĂ