Puteți îmbunătăți Platforma cu proiecte finanțate prin Europa Creativă!

30 iunie 2017

Pe website-ul platformei cu proiecte finanțate prin Europa Creativă este activ un sondaj cu 9 întrebări la care vă invităm să răspundeți pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a acestui instrument în viitor.

Platforma cu proiecte finanțate este o bază de date  în care puteți regăsi informații în limba engleză despre proiectele finalizate sau aflate în implementare, inclusiv despre cele sprijinite prin programele Cultura 2007-2013 și MEDIA 2007-2013. Scurta descriere a proiectelor, denumirea organizațiilor partenere, contactele acestora și, în unele cazuri, rezultatele proiectelor reprezintă o resursă valoroasă și accesibilă pentru inspirație, cunoașterea sectoarelor culturale și creative la nivel european, învățare, construire de noi parteneriate și inițiative.


Totul este accesibil în mod simplu, prin căutare pe diverse criterii prestabilite și după cuvinte cheie, însă o serie de modificări sunt necesare pentru a răspunde mai bine nevoilor de căutare ale utilizatorilor și pentru a optimiza experiența acestora în interacțiunea cu platforma.

Puteți completa sondajul aici.

Vă mulțumim!