Comisia Europeană a lansat concursul pentru prestigiosul Premiu pentru mobilizare „Altiero Spinelli”

28 iunie 2017

Premiul se adresează persoanelor sau grupurilor de persoane fizice, solicitanții sau conducătorii grupurilor de persoane trebuind să aibă cel puțin o diplomă de masterat și să fie afiliați, la momentul depunerii cererii, unei entități juridice precum o instituție academică, o organizație a societății civile, o companie privată sau oricărui alt tip de persoană juridică cu sediul într-un stat membru al Uniunii Europene.

Participanții eligibili pot fi oameni de știință, artiști, cercetători, scriitori, jurnaliști etc., care contribuie la comunicarea valorilor, istoricului, acțiunilor și beneficiilor principale ale Uniunii Europene.

Vor fi acordate șase premii în valoare de 50.000 de euro, șase premii în valoare de 30.000 de euro și zece premii în valoare de 17.000 de euro.

În vederea participării, solicitanții sunt invitați să consulte Regulamentul concursului și să se înregistreze utilizând formularul online până la 16 august 2017.

Numai persoanele care s-au înregistrat până la termenul-limită de mai sus vor fi invitate să depună o cerere completă până la data de 02 octombrie 2017.

Solicitanții vor trebui să trimită online: