Sesiune de informare Europa Creativă – Cultura la Craiova (19 septembrie 2017)

04 septembrie 2017

În data de 19 septembrie 2017, Biroul Europa Creativă România organizează la Craiova, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Cultură Dolj, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze linia de finanțare proiecte de cooperare europeană din cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura.

Întâlnirea are loc la invitația Direcției Județene pentru Cultură Dolj, în contextul apropierii termenului de lansare a licitației de proiecte de cooperare europeană care este estimat pentru finalul lunii în curs.


În cadrul evenimentului vor fi prezentate caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, exemple de proiecte finanțate, studii de caz, dar și aspecte practice privind completarea şi depunerea cererilor de finanţare. De asemenea, un reprezentant al Teatrului Național Marin Sorescu Craiova va descrie experiența organizației în calitate de partener într-un proiect de cooperare Europa Creativă - Cultura.

Sesiunea de informare va avea loc la sediul Instituției Prefectului Județul Dolj, sala Video, începând cu ora 10:30. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere, până cel târziu în data de 17 septembrie a.c., ora 14:00.

Persoana de contact pentru detalii: Claudia Romanescu, telefon: 021 316 60 61, e-mail: cultura@europa-creativa.eu.