Creativii cooperează. Cum accesăm finanțările Europa Creativă?

02 mai 2018

Marți, 22 mai 2018, începând cu ora 18:30, Biroul Europa Creativă România organizează o sesiune de informare de o oră în cadrul Romanian Design Week, în Concept Store-ul din Calea Victoriei nr.46.

Acest eveniment conex #RDW2018  este dedicat profesioniștilor din sectoarele culturale și creative, în mod special celor din organizații active în domenii precum arhitectură, design și arte decorative (modă, design grafic, meșteșuguri etc.) și  arte vizuale care doresc să acceseze fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea propriilor idei creative în cadrul unor proiecte de cooperare Europa Creativă.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate exemple de astfel de proiecte și informații despre condițiile specifice de participare la licitația de proiecte lansată anual până în 2020 de Comisia Europeană.

Reprezentanții Biroului Europa Creativă vor răspunde la întrebările celor prezenți și vor fi disponibili pentru stabilirea unor întâlniri ulterioare în care să acorde consultanță gratuită pentru dezvoltarea ideilor de proiect ale participanților.

Accesul este liber însă cei interesați sunt invitați să se
înscrie online în prealabil pentru a ne permite să avem o bună organizare a evenimentului.

Persoană de contact pentru detalii: Claudia Ciolac-Romanescu, 021 316 60 61, cultura@europa-creativa.eu