Sesiune de informare Europa Creativă - Cultura la Oradea (5 iulie 2018)

27 iunie 2018

În data de 5 iulie 2018 participăm, la invitația Consiliului Județean Bihor, la un eveniment de informare dedicat operatorilor culturali de la nivel local și regional care sunt interesați să acceseze finanțările programului „Europa Creativă 2014-2020” (Cultura) pentru a realiza proiecte de cooperare împreună cu alte țări.

În cadrul acestei reuniuni, participanții vor afla informații despre: contextul în care pot pregăti astfel de proiecte, caracteristicile Subprogramului Cultura și ale liniei de finanțare Proiecte de cooperare culturală, criteriile de eligibilitate, conţinutul dosarului de finanţare, depunerea aplicațiilor, precum și exemple de proiecte selectate. De asemenea, cei prezenți vor primi recomandări pentru crearea unor parteneriate transnaționale de succes și vor putea discuta cu organizatorii și invitații lor despre propriile idei de proiecte de cooperare pe care ar dori să le dezvolte în perioada următoare.

Sesiunea de informare va avea loc în Sala Mare a Consiliului Județean Bihor din Oradea (Parcul Traian nr. 5), între orele 10:00 și 13:30.

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Participarea este gratuită. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere, până cel târziu în data de 3 iulie a.c.

Persoana de contact pentru detalii: dna Lucia Pantea (CJ Bihor), email : elucia@cjbihor.ro.


Sursa foto: Wikipedia, Oradea - centrul vechi