Sesiune de informare pentru edituri: Proiecte de traduceri literare

14 ianuarie 2020

Joi, 20 februarie a.c., Biroul Europa Creativă România organizează o sesiune de informare gratuită pentru editurile interesate să depună proiecte de traduceri literare în cadrul următoarei licitații Europa Creativă care se va lansa în cursul lunii februarie.

Editurile vor afla cum pot obține până la 100.000 pentru traducerea, publicarea și promovarea unor opere de ficțiune prin Programul Europa Creativă 2014-2020 al Uniunii Europene.

Prezentările vor expune principalele condiții pentru accesarea acestei finanțări, exemple de proiecte selectate, recomandări concrete pentru elaborarea aplicației și ce înseamnă un proiect cu șanse reale de succes, precum și beneficiile generate de participarea la program.

Programul evenimentului și locul de desfășurare în București vor fi comunicate în scurt timp.

Vă puteți înscrie la sesiune completând acest scurt formular online, până cel târziu vineri, 14 februarie. 

Biroul Europa Creativă România este punctul de contact național care promovează acest program comunitar în România, acordă asistență tehnică gratuită operatorilor care vor să-l acceseze și promovează proiectele finanțate.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta telefonic la numărul 021 316 6061 sau în scris la adresa cultura@europa-creativa.eu, persoană de contact: Sorin Enuș.