Pregătiți-vă pentru festivalul Rokolectiv!

13 martie 2020

În 18 martie 2020, Asociația Rokolectiv a anunțat anularea ediției din acest an a festivalului din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, o parte dintre spectacole vor fi reprogramate pentru toamna aceasta.

Între 23 și 25 aprilie va avea loc la București a 15-a ediție a festivalului Rokolectiv de muzică electronică și arte vizuale. 
SHYGIRL, Lsdxoxo, Schacke, object blue, LYZZA, Schwefelgelb, Clara y Maoupa Mazzocchetti, Simina Oprescu, Animistic Beliefs, Oli XL și parrish smith sunt câțiva dintre artiștii care vor fi prezenți în acest an. Locațiile de desfășurare a festivalului sunt Control Club și Apollo111 Teatrul din București.

Festivalul este membru al platformei europene SHAPE, cofinanțată de Europa Creativă – Cultura.

SHAPE este o platformă de muzică și artă audiovizuală inovatoare din Europa. Aceasta este formată din 16 festivaluri și centre de artă și vizează sprijinirea, promovarea și schimbul de muzicieni inovatori aflați la început de carieră și artiști interdisciplinari interesați de sunet.  În fiecare an, cele 16 asociații implicate selectează împreună 48 de artiști și muzicieni care să participe la un mix de spectacole live, rezidențe, ateliere, discuții în cadrul unor festivaluri și evenimente speciale.