Pe 1 și 2 octombrie are loc reuniunea rețelei IETM. Vor fi lansate 2 proiecte cu beneficiari din România

22 septembrie 2020

Biroul Europa Creativă România va participa în 1 octombrie  a.c. la reuniunea Rețelei europene pentru artele spectacolului contemporane – IETM,  unde va prezenta rezultatele și viitorul programului Europa Creativă – Cultura.

Întâlnirea IETM din acest an va reuni online peste 20 de locații între 1 și 2 octombrie 2020. Unele dintre evenimente se desfășoară în format mixt, fizic și online, iar altele propun un program exclusiv online, cum este cazul celei de la Buzău, organizată de Teatrul „George Ciprian”, membru al rețelei. 

Programul evenimentului IETM de la Buzău din 1 octombrie include lansarea a două proiecte de cooperare europeană sprijinite de EuropaCreativă: „Tele-Encounters. Beyond the Human”, coordonat de Teatrul „George Ciprian”, gazda evenimentului, și „Festival of Love” implementat de Centrul de Teatru Educațional Replika în calitate de partener. Ambele  au fost desemnate câștigătoare la ultimul apel pentru proiecte de cooperare europeană cu termen de depunere în 2019.

Locațiile și programul pentru întreaga reuniune IETM sunt diponibile aici.

IETM este o rețea europeană sprijinită de Europa Creativă – Cultura cu peste 500 de membri din întreaga lume, organizații și persoane fizice care activează în domeniul artelor spectacolului contemporane: teatru, dans, circ, performance, forme interdisciplinare de artă live, noile media. 

 

  Fotografie: © Mihai Lazăr