Proiecte de succes

PROGRAMUL EUROPA CREATIVĂ 2014-2020

Studii de caz Europa Creativă - Proiecte de traduceri literare cu edituri din România. Publicația prezintă trei proiecte de traduceri literare realizate de editurile Aramis, Darclée și Minerva din România. Suplimentar, oferă scurte descrieri ale celorlalte trei proiecte câștigătoare aparținând editurilor ART și Aramis. 

Studii de caz Europa Creativă – Proiecte de cooperare culturală cu lideri din România. Broșura include prezentarea a trei proiecte de cooperare culturală europeană finanțate prin Subprogramul Cultura și coordonate de organizații din România, precum și un dialog cu membrii echipelor de proiect.
Proiectele prezentate sunt: Cu Tenda, implementat de Muzeul Național al Țăranului Român,
ARTEC, coordonat de Fundația Transilvania Trust și Tele-Encounters, implementat de Teatrul „George Ciprian” din Buzău.


PROGRAMUL CULTURA 2007-2013

Proiecte finanțate prin Programul Cultura 2007-2013 - studii de caz cu operatori culturali din România.  Broșura include prezentarea pe scurt a Programului Cultura 2007-2013 și câteva studii de caz ale unor proiecte de coperare culturală europeană și al unui festival derulate de organizații din România, respectiv: proiectul Copilăria. Rămășițe și patrimoniu, coordonat de Muzeul Național al Țăranului Român, proiectul E-MOTIONAL Bodies & Cities, coordonat de Fundația Gabriela Tudor, proiectul Jardin d'Europe și festivalul eXplore Dance, implementate de Asociația 4Culture.