Noutăți

Creatives Unite – resurse online pentru organizațiile culturale europene

14 mai 2020

În 5 mai a.c., Comisia Europeană a lansat platforma online „Creatives Unite” pentru a facilita schimbul de informații și de posibile măsuri în timpul crizei cauzate de coronavirus între artiștii și profesioniștii din sectoarele culturale și creative.

A fost anunțată lista scurtă a nominalizărilor pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură (EUPL) 2020

16 aprilie 2020

Comisia Europeană a dat publicității azi lista scurtă a nominalizărilor pentru Premiul Uniunii Europene pentru Literatură (EUPL).

Cele mai periclitate 7 situri din Europa în 2020

06 aprilie 2020

În data de 24 martie a.c. Europa Nostra și Institutul Băncii Europene de Investiții au dat publicității lista celor mai periclitate 7 situri din Europa în 2020.

 

Zece situri au primit Marca Patrimoniului European

01 aprilie 2020

Comisia Europeană a anunțat ieri, 31 martie a.c., că a decis să recompenseze cu această distincție zece situri care simbolizează idealurile, valorile, istoria și integrarea europene. 

Comisia Europeană lansează campania #CreativeEuropeAtHome

30 martie 2020

Comisia Europeană apelează la sprijinul beneficiarilor programului Europa Creativă pentru a crea împreună o campanie pe rețelele de socializare.

Noi termene-limită pentru 4 apeluri deschise organizațiilor culturale și creative

26 martie 2020

În contextul dificultăților întâmpinate de solicitanți din cauza pandemiei de coronavirus, Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) a hotărât prelungirea termenelor-limită pentru 4 apeluri deschise organizațiilor culturale și creative

Informare EACEA în contextul pandemiei de coronavirus

16 martie 2020

Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) a publicat pe pagina sa de Internet o informare referitoare la impactul măsurilor de prevenire a noului tip de coronavirus asupra proiectelor finanțate prin Europa Creativă. 

Comisia Europeană lansează programul „Patrimoniul cultural în acțiune”

13 martie 2020

„Cultural Heritage in Action” este un program de învățare reciprocă destinat factorilor de decizie locali și regionali care pot face schimb de cunoștințe cu privire la patrimoniul cultural. 

Premiile „Patrimoniul în mișcare” 2020

13 martie 2020

Dacă ați realizat un proiect inovator în domeniul patrimoniului cultural folosind noile tehnologii digitale sau multimedia, aplicați la Heritage in Motion Awards 2020 până în data de 1 mai a.c.!  

Pag. 4 din 21 | Art./pag.: 10 | Total art.: 206