Sesiune de informare Europa Creativă la Brașov

Sesiune de informare Europa Creativă la Brașov

La invitația EUROPE DIRECT Râșnov și cu sprijinul SEWA Experiences, Biroul Europa Creativă România organizează la Brașov, în data de 13 martie 2024, un eveniment de informare despre oportunitățile de finanțare oferite de Subprogramul Cultura.

Participanții vor primi informații despre principalele oportunități disponibile, cu accent pe finanțarea proiectelor de cooperare europeană. Vor fi prezentate caracteristicile acestei linii de finanțare, criteriile de eligibilitate, tipuri de proiecte, conținutul dosarului de finanțare, procesul de depunere a aplicațiilor, exemple de proiecte selectate, precum și alte aspecte relevante.

Sesiunea de informare se va desfășura la Centrul Cultural Apollonia (sala Doina Cornea, etajul II), în data de 13 martie 2024, între orele 11:00 și 13:30. Agenda este disponibilă aici.

Evenimentul este deschis publicului larg, iar participarea este gratuită. Pentru a putea participa, vă rugăm să completați acest scurt formular online, până la data de 11 martie, ora 12:00.

Persoane de contact:

Ioana Vașoti, coordonator EUROPE DIRECT Râșnov
Telefon: 0788 115 511
E-mail: edrasnov@gmail.com

Sorin Enuș, coordonator Subprogram Cultura – Biroul Europa Creativă România
Telefon: 0724 315 367
E-mail: cultura@europa-creativa.eu