Sesiune de informare Europa Creativă la Ploiești

Sesiune de informare Europa Creativă la Ploiești

În data de 11 mai 2023, Biroul Europa Creativă – Cultura organizează la Ploiești, în colaborare cu Consiliul Județean Prahova, un eveniment dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze oportunitățile de finanțare oferite de Programul Europa Creativă 2021-2027.

Participanții vor primi informații despre principalele oportunități de finanțare disponibile în cadrul subprogramului Cultura, cu accent pe linia de finanțare Proiecte de cooperare europeană.

Vor fi prezentate caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, tipuri de proiecte, conţinutul dosarului de finanţare, procesul de depunere a aplicațiilor, precum și alte aspecte relevante.

Totodată, vor fi oferite exemple de proiecte de cooperare europeană în care au fost implicate organizații din România.

Evenimentul va avea loc la sediul Consiliului Județean Prahova – sala 200 (etaj 1), între orele 10:00 și 12:30. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a putea participa, vă rugăm să completați acest scurt formular online, până marți, 9 mai 2023.

Persoana de contact pentru detalii: Miruna Dicu, e-mail: cultura@europa-creativa.eu.

Calendarul evenimentelor pe care le vom organiza în cursul acestui an este disponibil aici.