Sesiune de informare Europa Creativă – Cultura la Cluj-Napoca (4 octombrie 2017)

22 septembrie 2017

În data de 4 octombrie 2017, Biroul Europa Creativă România va susține o sesiune de informare la Cluj-Napoca, la invitația Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Evenimentul este dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel regional interesate de oportunitățile de finanțare oferite de Programul Europa Creativă.

În cadrul acestuia vor fi prezentate informații despre linia de finanțare proiecte de cooperare europeană a Subprogramului Cultura, exemple de proiecte finanțate, modalități de identificare a partenerilor europeni, dar și două produse de creditare garantate prin intermediul programului Europa Creativă.

Sesiunea de informare va avea loc la sediul ADR Nord-Vest, din Calea Dorobanților nr.3, Cluj-Napoca, începând cu ora 09:30. Agenda este disponibilă aici.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. În vederea înregistrării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere, până cel târziu în data de 29 septembrie a.c., ora 14:00.

Persoane de contact pentru detalii: